Dělítko pro fermentované těsto TXA-ROLL-TOP 800
Stroj navržený pro výrobu vysoce hydratovaného chleba (70-90% vody).
Díky svému speciálnímu procesu: tvrdá mouka, důležitý odpočinkový čas, menší poškození při krájení atd., umožňuje výrobu vysoce kvalitního chleba a několika tvarů.
TXA-ROLL-TOP-800 má "multiroller", který laminuje a prodlužuje těsto, které již bylo naloženo na pás a dodává těstu 40-50% extra délky.
Po krájení jsou kusy odděleny různými variabilními způsoby a automaticky se umisťují do tácu nebo na desku, přičemž se s tácy manipuluje ručně.
Ovládání prostřednictvím automatu, který umožňuje 16 různých programů.
Stroj signalizuje, kdy je těsto hotové, aby se spojilo s následujícím.
Rozměry tácu nebo desky: maximálně 500-800 mm.
Typy chleba: klasická Ciabatta ve všech svých tvarech: basto, bageta, rustikální, rustikální s špičatými konci, minis atd.